tisdag 1 mars 2011

"Bakom ett gott bemötande finns alltid ett välkomnade förhållningssätt!"

Achima Cares VD Stefan Johansson inleder alltid med några ord kring sina tankar och visioner med The Achima way-dagarna!
Idag är det undersköterskornas tur att vara här hos oss! Man samlas och skriver namnlappar och tar en kopp kaffe inledningsvis!

Två glada deltagare!Spännande att träffa sin kollegor från alla de andra vårdcentralerna runt om i landet!

Idag fortsätter Åse att inspirera Achima Cares personal inom bemötande. Som vi tidigare berättat om både här på bloggen och på vår hemsida så är Achima Care ett företag som sedan 2004 varit engagerade inom vård och omsorg med fokus på att driva vårdcentralsentreprenader. Redan idag är Achima Care ett företag med stort kund-, service- och merförsäljningsengagemang, och nu inspireras personalen att bli ännu vassare inom alla dessa områdena.
En av de första Achima Way-dagarna i höstas berättade Åse om en busschaufför hon mött och som hade gjort ett starkt intryck på henne. Han hade sagt" Väkommen" när hon steg på och ropat "Ha en bra dag!". Tänk vad lite som behövs för att göra ett så starkt positivt intryck!
Underbart är att det ju var den s k "Bussturken" hon träffat. Denne fantastiske busschaufför som i veckan fått en egen fansida på FaceBook! Vilket föredöme för alla andra yrkesgrupper inom service och för busschaufförer i synnerhet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar