torsdag 4 november 2010

Årets upplaga av Personaldagen i Kalmar

Susanne är stolt i Indigos fina "monter" på mässan.
Susann förbereder inför SDI-presentationen.

"Hur hanterar du din överdrivna styrkor?", undrar vi.


Amelia Adamo en av många intressanta talare under dagen!



Pär Johansson, dagens mest inspirerande talare!

För två veckor sedan ställde Susanne & Susanne ut på Personaldagen i Kalmar. Vilken fantastiskt givande dag på alla sätt och vis! Vi träffade många, både nya och gamla kunder och så vi fick lyssna på hela 5 intressanta föreläsare under dagen. Dagens mest inspirerande talare var Pär Johansson; grundaren av Glada Hudik-teatern. "Att bli sedd, behövd och tagen i anspråk" var temat som fick oss att både skratta och gråta om vart annat!
Mellan föreläsningarna var det fullt ös ute bland oss utställare på expon. Förra året kunde man "Vinna en konsult" i vår monter, i år ställde vi frågan: "Hur hanterar du dina överdrivna styrkor?"
Sedan fick alla som ville, "skatta sig själva" i en SDI-triangel, d v s gissa och markera hur i SDI-triangeln man interagerar med andra i normalt läge och i konfliktsituationer.
Runt vår monter samlades många människor som var intresserade av SDI och ville vara med i utlottingen av att få göra en fullständig SDI-profil med efterföljande genomgång av någon av våra certifierade SDI-konsulter här hos oss på Indigo(värde 4000 kr).
Eftersom det var över förväntan många som var med i utlottningen, så bestämde vi oss för att dra två vinnare:)
Stort Grattis till:
Elin Isaksson från Scania i Oskarshamn
Susanne Fransson från Electra Sweden i Kalmar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar