måndag 29 mars 2010

Susanne & Susann på juryuppdrag i Karlshamn

Utanför Lokstallarna i Karlshamn.
Landshövdingen invigde UF mässan på scen!

Jurygruppen jag satt i; Bästa Säljare 2010 bestod av Håkan Andersson från Lokaldelen (ej med på bild), Richard Lidén Telecom City, Annica Stenfelt AAK. . .


. . .och politiken Alexander Wendt.



En av 66 fantastiskt duktiga unga entreprenörer; Elisabeth Samuelsson VD för Dixie Couture UF som köpte in hundhalsband & koppel med "bling-bling" från USA och sålde vidare på hund - och hästmässor runt om i Sverige. Elisabeth var en av våra 4 nominerade.




Vår jurygrupps ordförande, Richard Lidén uppe på scen. Och vinnaren är. . .

Förra onsdagen satt jag och Susann Swahn i vars en jurygrupp i DM i Ung Företagsamhet som gick av stapeln i mysiga Lokstallarna i Karlshamn. Jag satt i juryn för "Bästa Säljare" och Susann satt i juryn för "Bästa UF-företag". Juryarbetet var roligt men tufft under tidspress, men vid dagens slut var vi alla ense i gruppen och utnämnde Fredrik Holmström i IT Clean UF som bästa säljare. IT Clean var ÅF åt ett slags "slime" som man trycker ner i tangentbordet på datorn och som på så sätt fångar upp smuts och dödar microorganismer. Fredrik och hans gäng kom alla från Karlskrona. Extra kul tyckte jag såklart! Även jätte roligt att Af Chapman kammade hem priset "Mesta UF -skola" 09/10!".



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar