torsdag 11 mars 2010

Indigo bjöd på frukost-mingel imorse!

Vi bjöd på nygräddadde müslibullar & surdegsbröd med honung; specialbeställt från Systrarna Lindqvists, olika pålägg & ostar, vaniljyoggi toppad med hemgjord müsli och mörk choklad, ekologiska juicer och en Proviva shot för magen!
Fruktsallad fanns det också!

Efter frukosten samlades vi för en kort presentation av Indigo som hölls av Peter.
Han lämnade över ordet till Susann som delade in alla i små grupper, för nu ville vi passa på att "utnyttja lite gratis arbetskraft". . .Det är mycket värdefullt för oss att få input på vad våra nuvarande och kanske framtida kunder anser att en ledare behöver för färdigheter och kunskap.


Kajsa med sina kollegor från Maingate & Veronica från Telecom City



Här föds många för oss värdefulla idéer att ta till oss vad gäller utvecklandet av våra ledarutvecklingsprogram.




Ulrica från Roxtec, Therese från Telecom City & Stefan från Printfabriken





På relativt kort tid fick vi fram massa bra & tänkvärt! Vi fick bekräftat att vi faktiskt är "rätt på",vad gäller flertalet av de ämnen vi faktiskt bearbetar i våra ledarutvecklingsprogram.
Vi hoppas alla som var här tyckte det var en lika trevlig morgon som vi!
Nu planeras det för fullt för fler "frukost-mingel-träffar" här hos oss, där vi kan träffas och diskutera ledarfrågor och svåra dilemman, äta en god frukost tillsammans, mingla och knyta nya värdefulla kontakter. Dessa träffar behöver inte vara bara på morgonen, varför inte "Ledar-café" med Afternoon tea för omväxlings skull någon gång. Vi får se hur det landar. . .
Låter detta intressant att få komma med på? Kontakta susanne.jula@indigomanagement.se
och anmäl ditt intresse!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar