måndag 12 april 2010

Hipp hipp Hurra för Jonas!

Igår var det dax för planeringsdag igen. Dagen började som vanligt med gemensam träning. Cirkelträning kl. 07.00. . .pust! Sedan hotellfrukost och sedan inloggning. Det var givetvis meningen att vi skulle hålla på hela dagen. . .men det fanns en hemlig agenda. . .som alla visste om, utom Jonas. Så är det att fylla 50 år!
Jonas specialbeställda lunch bestod av ryggbiff, potatisgratäng, Choronsås och grillad tomat. . .allt passerat och lagt i små fina "högar". Introduktion till livet som senior. . .

Efter shopping och rundvandring på Fabriksboden (en anrik klädbutik i Kna med mycket arbetskläder som även har stort utbud av klassiska kläder för den "mogne" mannen), var det dags för synundersökning hos Optiker Sören Lund. Där konstaterades att han minsann skulle behöva ett par glasögon. Lena som jobbar i butiken skickade dessutom med honom ett par hiskeligt fula gamla bågar som han fick ha på sig resten av dagen.


Efter att han fått provsitta en parkbänk på solsidan med medhavd brödpåse (längs med en hel gata står massa parkbänkar i Kna och här skiner alltid solen. Utmärkt att sitta och mata duvorna!) var det kaffe och tårta på kontoret. Kvällen avslutades med After work.
Jonas fyller inte förren på torsdag, men då är han ledig, så det var lika bra att passa på igår när alla var samlade!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar